Velkommen til Roven Velforening

På Roven har vi en tradisjonsrik og aktiv velforening stiftet 26.11.1953.
Roven Vel arbeider for et trivelig og trygt lokalmiljø, og har tilbud til unge som gamle. Vi deltar aktivt i samfunnsdebatten og har en åpen dialog med kommunen.  Grendehuset ligger i Gamle Roven veg 141 på Roven. 

Vi håper på flere medlemmer for et bedre samhold i lokalmiljøet. Meld deg inn i dag.


Aktuell informasjon:

Årsmøtet blei holdt digitalt 3 mars 2021, og styret består nå av leder Mari Holth, nestleder Jan Erik Tofsrud, Jannike Pettersen, Hilde Ekeberg, Pål Skrimstad, Kjell-Kristian Engebretsen Sæther, Torunn Skrimstad, Kenneth Svenskerud, Anniken Hesselberg og Espen Nordhagen.

Valgkomiteen: Kristin Lundby og Linda Arnesen.

Revisorer: Gunnar Vangen og Bjørn Gausen.

Følg med på facebook for informasjon om aktiviteter i velforeningen. 

Leder Mari Holth kan kontaktes på e-post mari_holth@hotmail.com, og tlf. 470 69 285. 

Årsberetninga for 2018, 2019 og 2020 har vi ikke her, men for 2017 finner du her: Kontakt eventuelt lederen hvis du er interessert i de siste årenes årsberetning.

I 2017 blei vedtektene oppdaterte og de kan du lese her:

Rovenpostens redaktør og ansvarlig for vellets hjemmeside er Bente Arnesen (e-post: roving@online.no ) .

Har du spørsmål om utleie av Grendehuset i Gamle Rovenvei, ring tlf. 923 00 130, eller send e-post utleie.rovengrendehus@gmail.com.   Medlemmer har billigere leie.  Se prisliste og kalender i menyen til venstre.

Barneparken på Grendehuset er totalrenovert og egner seg fint til barneselskaper.

Annen informasjon:

Medlemskap i Roven vel kan betales via vipps: «kjøp og betal», nr. 98883, Roven velforening.  Eller konto 1275 60 32664.  Kr 350,- for familier og kr 200,- for enslige. Husk å oppgi navn og adresse.

I dugnadsgjengen er det alltid plass til flere.  Vil du være med og bidra til et veldrevet grendehus og en hyggelig velforening, så ta kontakt med lederen. 

Ramstadskogen velforening, som er en av flere mindre velforeninger på Roven (og Roven velforenings område) har tatt initiativet til å oppgradere Dulpmyra.  Dulpmyra er Roven idrettsforenings gamle idrettsplass fra 1932 og ligger innerst ved Langseth og Åserud, like ved Ramstadskogen barnehage.  Om sommeren er det fotball og leik på banen, om vinteren er det skøyteis så sant det er kaldt nok. Dulpemyra har egen facebook-side.

Oppgi vellets organisasjonsnummer 971 265 337 når du kjøper tippe- eller lottokupong.  Da er du med og gir grasrotandelen til vellet, og det koster deg ingenting.  Alle monner drar, og alle beløp kommer til nytte. 

Roven velforening har egen facebook-side, hvor det blir lagt ut aktuelle nyheter styret.   


Faste innslag:

Grendetreff

Det er usikkert om dette har kommet i gang igjen. Ringe eventuelt til Sissel og Kjell Borud, eller kontakt lederen i vellet.

Syklubb

Siste torsdag i hver måned er det syklubb kl. 11.30-14.   Alle er velkomne, og ring enten til Ragnhild Kjustad eller Sissel Borud for å få vite mer.

Seniordans

Det er Seniordans på Grendehuset hver onsdag fra kl. 10.30 – 12.30.   Kontaktperson er Jorunn Emmaus, tlf. 468 97 119.

Linedans

Linedans er onsdager kl. 18.00 – 20.00.  Kontaktperson er Jorunn Emmaus, tlf. 468 97 119. 

Strikkeklubb

Ring Una Holth på telefon 481 59 153 om du lurer på når det er.  Husk en femtilapp for kaffespleis og ta med egen kopp, og gjerne strikketøy.  


Tidligere aktiviteter:

I september 2020 var det baklukeloppis på Grendehuset.